• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nagy pénzhez juthat a Sunderland



    Úgy tudni, a gazdag amerikai üzletember, Ellis Short 200 millió fontot adna a Sunderlandnek átigazolásokra, ha sikerülne felvásárolnia a klubot.

    Ricky SbragiaA texasi milliomos vagy milliárdos (attól függően, melyik forrásnak hiszünk) már most is a Fekete Macskák legnagyobb részvényese, és a hírek szerint arra készül, hogy teljesen felvásárolja a piros-fehér klubot.

    Short először is egy jó nevű menedzsert szeretne a Stadium of Lightba csábítani, de Ricky Sbragia nem maradna munka nélkül, csak visszakerülne a szakmai stábba.

    Mivel Louis van Gaal és Ronald Koeman már megegyeztek a Bayern Münchennel, illetve az AZ Alkmaarral, róluk le kell mondania az amerikainak. Úgy tudni, két legfőbb célpontja a jelenleg a Hamburgnál dolgozó Martin Jol, aki néhány éve a Tottenhamben is megfordult, és a korábbi angol szövetségi kapitány, Steve McClaren.

    Még az is előfordulhat, hogy a Sunderland kiesik a Premier League-ből, de Short a hírek szerint akkor is felvásárolná a csapatot, ha jövőre a Championshipben indulnának.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: