• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nagy pénzhez juthat a Sunderland  Úgy tudni, a gazdag amerikai üzletember, Ellis Short 200 millió fontot adna a Sunderlandnek átigazolásokra, ha sikerülne felvásárolnia a klubot.

  Ricky SbragiaA texasi milliomos vagy milliárdos (attól függően, melyik forrásnak hiszünk) már most is a Fekete Macskák legnagyobb részvényese, és a hírek szerint arra készül, hogy teljesen felvásárolja a piros-fehér klubot.

  Short először is egy jó nevű menedzsert szeretne a Stadium of Lightba csábítani, de Ricky Sbragia nem maradna munka nélkül, csak visszakerülne a szakmai stábba.

  Mivel Louis van Gaal és Ronald Koeman már megegyeztek a Bayern Münchennel, illetve az AZ Alkmaarral, róluk le kell mondania az amerikainak. Úgy tudni, két legfőbb célpontja a jelenleg a Hamburgnál dolgozó Martin Jol, aki néhány éve a Tottenhamben is megfordult, és a korábbi angol szövetségi kapitány, Steve McClaren.

  Még az is előfordulhat, hogy a Sunderland kiesik a Premier League-ből, de Short a hírek szerint akkor is felvásárolná a csapatot, ha jövőre a Championshipben indulnának.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: