• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Cityt nem érdekli Raúl  Mark Hughes tagadja, hogy a Manchester City ajánlatra készülne a Real Madrid legendás csatáráért, Raúlért.

  RaúlSpanyol lapértesülések szerint a kék mezesek lehetőséget biztosítottak volna a 31 éves játékosnak, hogy Angliában fejezze be a pályafutását.

  Raúl nemrég cáfolta a híreszteléseket és most Hughes is ugyanzet tette. A mesternek elege van már abból, hogy mostanában szinte minden játékossal szóba hozzák csapatát.

  “Először is szeretném elmondani, hogy sokan állítják azt magukról, hogy nekünk dolgoznak, így keresve fel játékosokat” – mondta a walesi mester.

  “Ezután néhány játékos reagál a megkeresésre és nyilvánosság elé lép, mások pedig nem. Nem ez az első eset idén, hogy ilyesmi történik. Főként ez az oka, hogy ennyi játékossal hoztak szóba minket az elmúlt időszakban.”

  “Raúl egy kivételes tehetséggel bíró játékos. Nagyon tisztelem és nagyra tartom mindazért, amit klubjáért és a spanyol válogatottért tett, de nem próbáltam meg leigazolni. Semmi esély rá, hogy a Cityhez jöjjön.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: