• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • N’Zogbia cserélt Taylorral



    A Wigan Athletic leigazolta Charles N’Zogbiát a Newcastle Unitedtől és az üzlet részeként a Szarkáknak adta Ryan Taylort.

    Charles N'ZogbiaA 22 éves franciáért 6 millió fontot fizetett a Latics, plusz a fekete fehéreknek adta még a 24 éves angol tehetséget.

    N’Zogbia távozására számítani lehetett, hiszen nemrég kijelentette, nem hajlandó többé Joe Kinnear irányítása alatt játszani. A mester bűne az volt, hogy egy interjúban helytelenül “insomnia”-nak ejtette a játékos nevét, ami magyarul álmatlanságot jelent.

    A fiatal középpályás megszerzésével a Wigan megdöntötte az átigazolási klubrekordot, bár még nem erősítették meg hivatalosan a vételárat.

    “Szerintem nagyon jó tagja lesz a csapatunknak. Villámgyors, be tud kapcsolódni a támadásokba, de ha kell, védekezik is. Ráadásul a bal oldalon érzi igazán otthon magát, pont ilyen játékost kerestem.” – mondta Steve Bruce.

    “Fiatal, de van tapasztalata. Ritka, hogy valaki az ő korában több, mint 100 Premier Ligás meccset játsszon. A legjobb évei még előtte állnak, így nagy segítségünkre lesz a csapata előbbre mozdításában.”

    “Nagyon örülök, hogy a mi játékosunk lett.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: