• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Turner marad a Tigriseknél  Michael Turner cáfotla azokat a híreket, melyek szerint januárban elhagyná a Hull Cityt a Liverpool vagy a Manchester City kedvéért.

  Michael TurnerA 25 éves védőt több, a Tigriseknél magasabban jegyzett klubbal szóbahozták az utóbbi hetekben. A játékos olyan jó formában van, hogy sokak szerint az angol válogatott is igényt fog tartani rá.

  A korábbi Brentford-játékos szerződéséből még két és fél év van hátra, de úgy tudni, a Hull máris megkezdte vele a tárgyalásokat egy új kontraktust illetően. Turner elmondta, nagyon szívesen maradna továbbra is a KC Stadiumban.

  “Az ügynököm már többször találkozott a menedzserrel, remélhetőleg a következő hetekben sikerül egyezségre jutnunk.” – mondta a bekk.

  “Ez az első évem a Premier Ligában, a csapatom a lehető legjobb úton jár, továbbra is szeretnék a tagja lenni ennek a remeklésnek.”

  “Az elsődleges célom, hogy jövőre is a Premiershipben legyek és ismét bizonyíthassak. Talán hamarosan a stadiont is ki lehet bővíteni, mindenünk megvan ahhoz, hogy hatalmas klubbá váljunk: rengeteg szurkolónk van jó képességűek a játékosaink.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: