• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lapszemle Angliából (új rovat!)



    Az angol lapok szerint a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni Matthew Upsont és Scott Parkert a West Ham Unitedtől, míg az Arsenal a Standard Liege-ből erősítene.

    THE SUN

    A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a hírek szerint kihagyja csapatából Cristiano Ronaldót a Celtic elleni BL-meccsen.

    A Tottenham Hotspur arra készül, hogy jövő héten megválik sportigazgatójától, Damien Comollitól, de Juande Ramos állása egyelőre biztonságban van.

    A Chelsea támadója, Didier Drogba büntetésre számíthat az FA-től, miután beismerte, sajnálja, hogy nem ütötte meg rendesen Nemanja Vidicet a BL-döntőben.

    A Wigan Athletic már ezen a héten szeretné véglegesíteni Amr Zaki szerződését. Az egyiptomiért több, nagyobb nevű klub is sorban áll.

    A Manchester City mestere, Mark Hughes állítólag ajánlatot fog tenni az Olympique Marseille francia kapusáért, Steve Mandandáért.

    A Manchester United csatára, Carlos Tevez szeretné megmutatni Sir Alex Fergusonnak, hogy ő az ideális társa Wayne Rooney-nak.

    DAILY MIRROR

    Alan Shearer azt tanácsolta Mike Ashley-nek, minél előbb adja el a Newcastle Unitedet, másképp Michael Owen elvesztését kockáztatja.

    Az Arsenal és a Middlesbrough is szeretné leigazolni a Standard Liege csapatkapitányát, Steven Defourt.

    A Chelsea középpályása, Frank Lampard szerint idén a Liverpool lesz csapata legnagyobb riválisa a bajnoki címért folytatott versenyben.

    MÁS LAPOK

    A hírek szerint a Tottenham Hotspur szeretné leigazolni a West Ham United két játékosát, Matthew Upsont és Scott Parkert.

    Fernando Torres nem utazik el Spanyolországba a Liverpool többi tagjával, bár az Atletico Madrid a VIP-páholyban biztosított volna helyet neki.

    A Hull City középpályása, Dean Marney is úgy gondolja, csapattársának, Michael Turnernek az angol válogatottban a helye.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: