• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lapszemle Angliából  Az angol lapok szerint a Wigan Athletic nagyon közel áll Hugo Rodallega Martinez megszerzéséhez, míg a Tottenham Hotspur Steve Finnant akarja.

  Steve FinnanDAILY MAIL

  A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson dühös hangulatban nyilatkozott a Real Madridról és kijelentette, többé nem hajlandó üzletelni a spanyol klubbal.

  A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp szeretné leigazolni a korábbi Liverpool-hátvédekt, a jelenleg az Espanyolban futballozó Steve Finnant.

  A Wigan Athletic nagyon közel áll ahhoz, hogy 4,5 millió fontért leigazolja a kolumbiai csatárt, Hugo Rodallega Martinezt.

  A West Ham United csatára, Craig Bellamy elmondta, nem fog visszatérni a Celtichez, mivel szerinte a skót klub sem a vételárát, sem a fizetését nem tudná állni.

  A Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear reménykedik benne, hogy Michael Owen új szerződést köt a csapattal.

  A brazil válogatott csatár elmondta, az Everton vezeti a megszerzéséért vívott harcot, de ő még mindig a Real Madridba vágyik.

  THE SUN

  Elano rémálma véget érhet a Manchester Citynél, mivel az Espanyol érdeklődik iránta.

  A Wigan Athletic figyelmeztette a Tottenham Hotspurt, hogy felejtsék el Antoni Valencia leigazolását.

  Elképzelhető, hogy Leroy Lita akár 300 000 fontért távozhat a Readingtől a jövő hónapban.

  A Middlesbrough menedzsere, Gareth Southgate szerint csapata kapusa, Ross Turnbull közel áll ahhoz, hogy szerződést hosszabbítson a vörösmezesekkel.

  DAILY MIRROR

  A Blackburn Rovers új menedzsere, Sam Allardyce 10 millió font “költőpénzt” kap januárra a csapat elnökétől.

  A Valencia 120 millió fontot kér a Manchester Citytől David Villáért.

  A Portsmouth megpróbálja majd leigazolni a Le Mans kapusát, Yohann Pelét, ha januárban elvesztik David Jamest.

  A hírek szerint a West Bromwich Albion van a legelőnyösebb helyzetben a Paris Saint-Germain csatárának, Paguy Luyindulának a megszerzését illetően.

  A Bolton Wanderers érdeklődik a Sheffield United fiatal játékosa, Kyle Naughton iránt, bár nem szeretnék kifizetni a piros-fehérek által kért 10 millió fontot.

  A Hull City szerződéshosszabbítási tárgyalásokba kezdett Michael Turnerrel, hogy ezzel megpróbálják megakadályozni, hogy a Manchester City vagy a Liverpool leigazolja a védőt.

  MÁS LAPOK

  Elképzelhető, hogy Luis Fabiano 20 millió fontért a Chelsea-hez igazol.

  A Sheffield United, a West Bromwich Albion, a Birmingham City és a Wolverhampton Wanderers is szeretné leigazolni a Norwich City szélsőjét, Lee Croftot.

  A Portsmouth védője, Lauren szerint Jermain Defoe nagy meglepetésre vissza fog térni a Tottenham Hotspurhöz és Glen Johnson is távozni fog a Fratton Parkból.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: