• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Németh szépen fejlődik a ‘Poolnál



    Gary Ablett, a Liverpool tartalékcsapatának edzője meg van róla győződve, hogy a csapatát góljaival bajnoki címhez segítő “hungarian hotshot”, Németh Krisztián jövőre Rafa Benitez első keretével készülhet.

    “Krisztián angolja fejlődik, viszont eddig elért eredményei ellenére kifejezetten szerény tudott maradni. Mivel még mindig csak 19 éves, az a legfontosabb számára, hogy ne szálljon el magától, hisz nem gyakran fordul elő, hogy valaki nem egész egy évvel a tartalékhoz igazolása után az első csapat keretéhez tartozzon, márpedig most erre kiváló esélye van. A döntés természetesen Rafáé, biztos vagyok benne, hamarosan eljön a nap Krisztián számára, hogy pályára lépjen az első csapatban, de hogy ez hol és mikor fog megtörténni, azt a menedzser feladata lesz eldönteni” – mondta Ablett a liverpoolfc.tv-nek.

    A liverpooli magyar különítmény többi tagjáról (Gulácsi Péter kölcsönben szerepel ott, Simon Andrást pedig még Némethel együtt igazolták le) is jó véleménnyel vannak a tartalékcsapatnál. Gulácsi több lehetőséget kapott, Simon pedig egy kellemetlen vállsérülés és egy kisebb térdműtét ellenére is remek teljesítményt nyújtott.

    A Liverpool honlapján található szavazás eredményeit böngészve úgy tűnik, Németh fakóban lőtt góljaira a szurkolók is felfigyeltek, hiszen arra a kérdésre, kit látnának legszívesebben az első csapatnál a jelenlegi tartalékkeretből, a legtöbben Németh Krisztiánra voksoltak.

    A bajnokság végeztével Gulácsi és Németh hazautaztak, hogy az U19-es csapat Eb-selejtezőin pályára lépjenek, és többek között az ő remek játékuknak köszönhetően (Németh három gólt szerzett, köztük a portugálok elleni 1-0-s győzelmet jelentő találatot) a magyar válogatott kijutott az Eb-re.

    Forrás: index.hu




    Témakör:
    Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: