• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Bolton megint kölcsönvenné Sturridge-et  A Bolton Wanderers menedzsere, Owen Coyle reméli, a következő szezonra is kölcsönveheti a Chelsea fiatal csatárát, Daniel Sturridge-et.

  A tehetséges játékos az előző idény második felét a Reebok Stadiumban töltötte, és remekül szerepelt, 12 mérkőzésen nyolc gólt szerzett, így nem meglepő, hogy a fehér mezesek szívesen látnák ismét.

  Coyle már tájékoztatta a Kékek mesterét, André Villas-Boast a szándékairól, de nem szeretné siettetni a portugál döntését. A két edző jól ismeri egymást, mivel együtt vettek részt az UEFA Pro-licenc képzésén.

  “Beszéltünk már a dologról, de tudom, hogy milyen egy új csapathoz érkezni edzőként. Mondtam neki, hogy előbb mérje fel a csapatát, és ha döntött, megbeszéljük a továbbiakat, nem szeretném siettetni” – mondta a korábbi Burnley-menedzser.

  “Ismerem Andrét, együtt szereztük meg a Pro-licencünket. Jópofa srác, a többi edzővel nagyon szerettük, én személy szerint nagyon jól kijöttem vele.”

  “Jó lenne Danielt ismét a csapatban tudni, remek játékos és nagyszerűen játszott az előző idényben. Egyelőre nem tehetünk mást, várnunk kell.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: