• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A pénzmosási botrány ellenére nincs veszélyben a Birmingham  A Birmingham City tulajdonosát, Carson Yeungot pénzmosási ügyletek miatt letartóztatták, de ez nem veszélyezteti a csapat jövőjét az elnök, Peter Pannu szerint.

  A hongkongi üzletembert azzal vádolják, hogy öt tisztességtelen üzletből is kivette a részét, mely során összesen 59 millió fontot mosott tisztára.

  Yeungot hazájában letartóztatták és bíróság elé állították. Azóta óvadék fejében szabadlábra helyezték a következő tárgyalásig, melyre augusztus 11-én kerül sor. Az úti okmányait nem kapta vissza, és a rendőrségen is rendszeresen be kell jelentkeznie, hogy ne tűnhessen el a hatóságok szeme elől.

  A Birmingham szurkolói attól tartanak, az ügy kihatással lehet a csapatra is, de Pannu megnyugtatott mindenkit, hogy erről szó sincs.

  “Carsont 2001 és 2007 között elkövetett törvénytelenségekkel vádolják, ő pedig csak 2009 óta áll kapcsolatban a Birmingham Cityvel. Hamarosan elutazom Hongkongba, ha visszajöttem, többet tudok majd mondani” – mondta Pannu.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: