• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cana a Sunderlandben folytatja  A Sunderland Dean Whitehead távozása után szinte azonnal leigazolta Lorik Canát az Olympique Marseille-től. Valamivel több, mint 5 millió fontot fizettek érte.

  Lorik CanaAz albán középpályás négy éves szerződést kapot a Fekete Macskáktól. Ő lett Steve Bruce harmadik nyári szerzeménye a paraguayi Paulo Da Silva és az angol U21-es válogatott Fraizer Campbell után.

  A piros-fehéreknek valóban szükségük volt egy új középpályásra, hiszen Whitehead tegnap, körülbelül 3 millió fontért a Stoke Cityhez szerződött.

  Cana eddig 31 alkalommal szerepelt hazája válogatottjában és nagy szerepe volt abban is, hogy a Marseille másodikként zárta az előző idényt.

  “Nagy öröm, hogy Lorik is a csapatunk tagjává vált, főleg úgy, hogy rajtunk kívül rengetegen érdeklődtek iránta” – mondta Bruce.

  “Klub- és válogatott szinten is rengeteg tapasztalatot szerzett már pályafutása során, ami biztosan a hasznunkra fog válni. Sokat elmond róla, hogy egy olyan neves klub csapatkapitánya volt, mint a Marseille.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: