• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arsavinnak esze ágában sincs menni



    Andrej Arsavin remekül érzi magát az Arsenalnál, és csak a félrefordítások miatt jelennek meg pletykák a jövőjével kapcsolatban.

    A 28 éves játékos jelenleg vádlisérüléssel bajlódik, így nem biztos, hogy pályára léphet az Ágyúsok Blackburn Rovers elleni bajnokiján.

    Néhány sportlapban nemrég megjelent egy Arsavinnak tulajdonított nyilatkozat, melyben az orosz válogatott sztár arról beszél, hogy pályafutása csúcspontja lenne, ha a Barcelonához igazolhatna.

    A londoniak mestere, Arsene Wenger természetesen nem örült a híreknek, de a korábbi Zenit-játékos megnyugtatta, nem szeretne távozni, szavait egyszerűen rosszul fordították, ráadásul kiragadták őket eredeti környezetükből.

    “Sokszor előfordul, hogy félrefordítják a nyilatkozataimat” – kezdte Arsavin.

    “Ha egy angol lapnak nyilatkozok, soha nincs semmi probléma, de ha Oroszországban mondok valamit, a szavaimat gyakran rosszul lefordítva adják tovább.”

    “Egyáltalán nem szeretem az ilyesmit, az emberek azt hihetik, hogy azt mondtam, elhagynám az Arsenalt, pedig nem tennék ilyet. Tisztelem és szeretem a klubot, nagyon szeretnék maradni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: