• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vidic Spanyolországba vágyik



    A Manchester United szerb válogatott védője, Nemanja Vidic arról beszélt, hogy szívesen játszana Spanyolországban, miközben kritizálta az angliai életvitelt.

    A védőnek a jelek szerint nem Anglia álmai országa és saját elmondása szerint elégedetlen a szigetország időjárásával.

    Vidic, aki 2006 januárjában érkezett a Unitedhez, elmondta, hogy nem szeretne karrierje végéig Angliában maradni, mivel szeretné kipróbálni magát Spanyolországban is.

    “Biztosan nem Angliában fogom leélni az életem hátralévő részét, alig bukkan elő a nap, máris újra beborul az ég.” – mondta a szerb válogatott bekk.

    “A telek enyhék, de még nyáron is ritkán van melegebb 20 foknál és az eső csak esik, esik, esik.”

    “A jövőben szeretném kipróbálni magam egy másik elit bajnokságban. Például a spanyolban, ott legalább az időjárást nem kifogásolhatnám.”

    “Angliában az emberek azt mondják, Manchester az eső városa, a legvonzóbb látnivaló a vasútállomáson lévő mentrend, ahonnan a vonatok a kevésbé esős városokba indulnak.”

    “Nem csak az időjárása az, ami boldogtalanná tesz. Szerbiában és Oroszországban az emberek életvitele hasonló, itt teljesen más. Az embereknek nincs idejük, hogy élvezzék az életet.”

    “Az emberek egész héten keményen dolgoznak, csak az ebédszünetben beszélnek egymással. este, mikor hazamennek, leülnek a TV elé, másnap pedig kezdődik minden előlről.”

    “Csak hétvégén tudnék találkozni a barátaimmal, de játékosként számomra az a legzsúfoltabb időszak. Oroszországban könnyebben be tudtam illeszkedni a közösségbe, itt nem tudok kivel beszélni.”

    “Az első hónap különösen nehéz volt, egyedül éltem egy hotelban, ahonnan csak az edzések miatt jártam el. Azt hittem, megőrülök a négy fal között.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: