• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Arsavint nem lehet elcsábítani az Ágyúsoktól



    Az Arsenal januárban igazolt középpályása, Andrej Arsavin elmondta, bármekkora fizetést ígérhetnek neki, nem fogja elhagyni a londoni gárdát.

    Andrej ArsavinAz orosz válogatott kiválósága hosszú tárgyalások után végül 15 millió font ellenében igazolt télen a Zenit Szentpétervártól az Ágyúsokhoz.

    Arsavin a Premier League követelményeihez képest gynge fizikai állapotban került az angol fővárosba, azóta viszont sikerült bebizonyítania, hogy helye van Arsene Wenger csapatában.

    A Blackburn Rovers 4-0-s legyőzése során meg is szerezte első gólját az Arsenalban. A 27 éves játékos egyik nyilatkozatában elmondta, semmi pénzért nem hagyná el csapatát.

    “Az Arsenalnál otthon érzem magam. Mindent nagyon szeretek itt, a barátságos légkört, a segítőkész és tapasztalt menedzsert és a remek szurkolókat. Soha nem hagynám el ezt a csapatot, bármennyit is fizetnének” – mondta Arsavin.

    “Az, hogy negyedikek vagyunk a Premier League-ben, az egész csapat érdeme, nem csak az enyém. Remélem, hamarosan nagy sikereket élhetek meg ezzel a klubbal.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: