• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney boldog, hogy ő lőtte a büntetőt



    Wayne Rooney nagyon örül, hogy ő lőtte a tizenegyest az Arsenal elleni rangadón, és ezzel nagyban hozzájárult csapata sikeréhez.

    Wayne RooneyAndrej Arsavin góljával az első félidőben vezetést szereztek az Ágyúsok, majd Rooney tizenegyes góljával és Adou Diaby öngóljával fordított és nyert Sir Alex Ferguson csapata.

    “Ronaldo távozása után igazából senki nem tudta, hogy mostantól ki lesz a büntetőrúgónk. A Burnley ellen Michael Carrick állt a labda mögé, de ő sajnos hibázott” – kezdte az angol válogatott csatár.

    “A mostani meccsen úgy döntöttem, elvállalom a feladatot és szerencsére gólra is váltottam a helyzetet.”

    A korábbi Everton-játékos ezután az egész meccsről elmondta a véleményét: “Jó mérkőzés volt, azt hiszem, sikerült feljavulnunk a második félidőre. Az elsőben sokat volt az Arsenalnál a labda, de az egy góljukon kívül igazából nem tudták kihasználni ezt az előnyt.”

    “Tudtuk, hogy javulnunk kell és sikerült is. Az előző szezonban nem volt túl jó a mérlegünk a nagy csapatokkal szemben, az Arsenal pedig jól kezdett, így muszáj volt nyernünk.”

    “Általában a gólokat szerző csatárokat hirdetik ki a meccs legjobbjának, de úgy érzem, ma Darren Fletcher volt a legnagyobb segítségére a csapatnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: