• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-13.forduló-Összefoglaló!  A hétvégi meccseken számos érdekes esemény történt, és pár jó meccset is láthatott a műértő közönség.A Premier League logója

  Aston Villa-Sunderland 0-0
  A forduló egyetlen gól nélküli meccsét a Villa és a Sunderland játszotta. A labdatartás egyenlő volt, viszont a Villa volt az, amelyik többet próbálkozott,betalálni viszont egyikük sem tudott.
  Az eredménnyel a Sunderland elmozdult a 20.helyről, most 19., míg a Villa a 11.helyen várja a hétközi fordulót.

  Cardiff-Arsenal 0-3
  Az Arsenal behúzta a meccset, és így megerősítette vezető helyét a bajnokságban. Ramsey nyitott a 29.percben, Özil passzából. Szünetig nem változott az állás, és újabb gól is csak a 2.félidő végén született: Flamini talált be Özil passzából a 86.percben, majd Ramsey duplázott a 93.percben, a nemrég visszatérő Walcott passzából. Hatékony volt az Arsenal ezen a meccsen, és ez 3 pontot eredményezett.
  Az Arsenal így maradt 1., és a forduló után 4 pont az előnyük, míg a Cardiff a 17.helyre csúszott vissza.

  Everton-Stoke 4-0
  Az Everton csapata simán legyőzte a Stoke csapatát, így 24 ponttal az 5.helyre jött fel.
  A gólgyártást Deulofeu nyitotta a 45.percben, majd Coleman folytatta a 49.ben, Oviedo az 58.ban, majd Lukaku fejezte be a 79. percben.
  Az Everton így végre nyerni tudott 3 X után, míg a Stoke a 16.helyre csúszott vissza.

  West Ham-Fulham 3-0
  A rossz formában levők meccsét a West Ham nyerte meg 3 góllal. A londoniak a 47.percben szerezték meg az első gólt Diamé révén, viszont ezután sokáig nem esett gól. Carlton Cole a 82.percben döntötte el végleg a mérkőzést, hogy aztán Joe Cole a 88.ban kiütésessé tegye a győzelmet.
  A Fulham nincs valami nagy formában mostanság, és ezt a meccsen elért 1 kapura rúgása is mutatta. A vereséggel a 18.helyen maradtak, míg a West Ham így a 15.helyen áll.

  Norwich-Crystal Palace 1-0
  A másik alsóházi rangadót a Norwich húzta be, így kerülvén jobb pozícióba.
  A meccs egyetlen gólját Hooper szerezte a 30.percben, aki Hoolahan passzát váltotta gólra.
  Sok nagy helyzet nem volt a meccsen, és végül a kanárik otthon tudták tartani mind a 3 pontot. A Norwich így feljött a 14.helyre, míg a Palace Pulissal az utolsó helyre csúszott vissza.

  Newcastle United-WBA 2-1
  Gera Zoltán vissza tudott térni végre a pályára hosszú sérülése után: Amalfitanot váltotta a középpályás a 88.percben, viszont most nem hozott szerencsét a csapatnak.
  A jó formában levő szarkák Gouffran révén nyitottak a 36.percben, de erre Brunt válaszolt az 53.ban.
  A hazaiak viszont gyorsan reagáltak, és az 57.percben Sissoko révén megszerezték újra az előnyt, amelyet nem is engedtek ki a kezükből.
  A NUFC így már a 6.helyen áll, míg a West Brom a 12.helyre csúszott vissza.

  Tottenham-Manchester United 2-2
  A meccs esélyese, a MU nem tudta győzelemre váltani titulusát, és elszalasztotta az előnyt a közeledésre.
  A Spurs nyitott Walker szabadrúgása révén a 18.percben. Az előny viszont nem tartott sokáig, mivel Rooney már a 32.percben ki tudott egyenlíteni.
  A 2.félidőben is a hazaiak szerezték meg az előnyt, mivel Sandro talált be Dembélé passzából. Az öröm viszont csak 3 percig tartott, mivel Rooney 11-esből duplázott.
  Az élvezetes meccsen később már nem esett gól, így mindkét csapat 1 ponttal hagyhatta el a pályát. A MU így hátracsúszott a 8.helyre, míg a Tottenham 9.

  Hull-Liverpool 3-1
  A forduló legnagyobb meglepetése ezen a meccsen született, mivel a Hull ellen egyértelmű esélyes volt a Pool csapata.
  A tigrisek Livermore révén nyitottak a 20.percben, de Gerrard 7 perccel később egyenlített.
  A 2.félidőben is két gól esett viszont: Meyler a 72.percben szerezte meg újra a vezetést a hazaiak számára, majd Skrtel koronázta be öngóljával a rossz produkciót a 72.percben, egy olyan meccsen, ahol inkább a Liverpool irányított.
  A Pool így hátra esett a 4.helyre, míg a Hull rossz sorozatának megtörésével feljött a 10.helyre.

  Chelsea-Southampton 3-1
  A Chelsea esélyeshez méltóan begyűjtötte otthon a 3 pontot.
  A hazaiak úgy tudtak nyerni, hogy félidőben még hátrányban voltak, Rodriguez nagyon korai gólja révén. Az előny az 55.percig tartott ki, amikor is Cahill talált be. Az előnyt a Mata passzából betaláló Terry szerezte meg, majd Demba Ba szerezte meg idei első bajnoki gólját a 90.percben, Ramires passzából.
  A Chelsea így feljött a 2.helyre, míg a szentek hátracsúsztak a még mindig jó 7.helyre.

  Manchester City-Swansea 3-0
  A City abban a tudatban léphetett pályára, hogy ha nyer, akkor feljöhet a 3.helyre.
  A City Negredo révén nyitott a 8.percben, és a szünetig változatlan maradt az állás. Ekkor Nasri talált be Yaya Touré passzából, majd a 77.percben duplázott a francia, Zabaleta passzából. A Citynek ugyanannyi helyzete volt, mint a Swanseanek, viszont míg ők 3 gólt szereztek, addig a hattyúk nem tudtak betalálni, bár Laudrup elégedett volt a csapattal a meccs után.
  A City így feljött most a 3.helyre, 7/7-es hazai mutatóval, míg a Swansea a 13.helyen áll, 15 pontjával.
  Témakör:
  Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: