• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benítez erősnek tartja az EL mezőnyét



    A Liverpool mestere, Rafa Benítez szerint nagyot tévednek azok, akik könnyű sorozatnak tartják az Európa-ligát.

    A Vörösök csoportjuk harmadik helyén végeztek a Bajnokok Ligájában, így kénytelenek Európa második számú kupasorozatában folytatni nemzetközi szereplésüket.

    Vannak, akik lenézik az EL-t, bár olyan csapatok szerepelnek benne, mint a Juventus, az Ajax, a Marseille, az Atlético Madrid, a Wolfsburg, a Valencia, a Villarreal, a Hamburg, a Sporting Lisszabon, az Everton, a Fulham vagy éppen a ‘Pool mai ellenfele, az Unirea Urziceni.

    “Elég ránézni a kupában szereplő csapatokra és láthatjuk, milyen erős a mezőny. Nehéz sorozat lesz, de mi is az esélyesek között vagyunk, mindent megteszünk majd a minél jobb szereplésért” – mondta Benítez.

    “Tovább kell jutnunk, meg kell nyernünk a soron következő párosítást és akkor talán olyan ellenfelet kaphatunk, mint a Juventus, az Atlético vagy a Valencia. Az a csapat, amelyik eljut az Európa-liga elődöntőjébe, a Bajnokok Ligájában is megállná a helyét.”

    “Hatalmas jelentősége van egy csapat számára, ha megnyer egy európai sorozatot. Ha már nem szerepelhetünk a BL-ben, itt kell megtennünk mindent a sikerért.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: