• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kemény feladat vár az angolokra



    Sem a Liverpool, sem az Everton, sem a Fulham nem mondhatja el magáról, hogy könnyű ellenfelet kapott az Európa-liga mai sorsolásán.

    Az Erópa-liga serlegeRafa Benítez ‘Pooljának az Unirea Urzicenivel kell megküzdenie az EL legjobb 32 csapata között. A román bajnoki címvédő ugyanúgy harmadik lett a BL-csoportjában, mint a Vörösök.

    A liverpooliaknak egyáltalán nem lesz könnyű dolguk, hiszen az Unirea egyáltalán nem teljesített rosszul, idegenben 4-1-re verték a Rangerst és a csoportból végül továbbjutó Sevillát is sikerült legyőzniük.

    A Fulham azt a Sahtar Donecket kapta ellenfélül, mely az előző szezonban a Werder Brement legyőzve megnyerte az UEFA-kupa utolsó kiírását.

    Az Everton pedig a portugál Sporting Lisszabonnal került össze. A csoportmeccsek során egy másik portugál klub, a Benfica összesen hét gólt lőtt nekik.

    A legjobb 32 párosításai: Liverpool – Unirea Urziceni, Fulham – Sahtar Doneck, Everton – Sporting Lisszabon, Rubin Kazany – Hapóél Tel-Aviv, Athetic Bilbao – Anderlecht, FC Kobenhavn – Olympique Marseille, Panathinaikósz – AS Roma, Atletico Madrid – Galatasaray, Ajax – Juventus, Club Brugge – Valencia, Hamburg – PSV Eindhoven, Standard Liége – Salzburg, Villarreal – VfL Wolfsburg, Twente – Werder Bremen, Lille – Fenerbahce, Hertha Berlin – Benfica.




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: