• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rafa: “Gerrardra nehéz meccs vár”



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez tudja, Steven Gerrardnak nem lesz könnyű dolga, ha folytatni akarja jó sorozatát, hiszen a következő ellenfél a Chelsea.

    Rafa Benitez és Steven GerrardA két angol csapat az elmúlt öt szezonban kivétel nélkül farkasszemet nézett egymással a Bajnokok Ligájában. Mindenki tudja, azon múlhat a Pool sikere, hogy milyen formában van Gerrard.

    Az angol válogatott középpályás az utóbbi hónapokban parádésan futballozott, de Benitez tudja, hogy nagyon nehéz olyan ellenfelekkel szemben villogni, mint Michael Ballack, Frank Lampard vagy Michael Essien.

    “Nagyon nehéz megállítani Stevie-t, ha jó formában van, de nem szabad elfelejtenünk, ki lesz a következő ellenfelünk” – mondta a liverpooliak mestere.

    “Egy olyan csapattal kell majd megküzdenünk, ami tömve van kiváló középpályásokkal. Ez egy új, az eddiekhez képest kicsit más kihívás lesz Stevennek.”

    “Nem könnyű vitézkedni egy olyan gárdával szemben, ahol van egy remek teljesítményt nyújtó Frank Lampard, Essien vagy Ballack.”

    “Persze mindannyian nagyon sokra tartjuk Stevent, ezért is hosszabbítottunk vele, de nagy kihívással néz szembe a Chelsea ellen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: