• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benítez: “Most kezdődik a szezon”



    Rafa Benítez reméli, hogy a Liverpool a Bajnokok Ligájából való kiesés után összeszedi magát és úgy fogja fel a kudarcot, mint lehetőséget egy új kezdetre.

    Rafa BenítezA Vörösök úgy vágtak neki az utolsó, Fiorentina elleni csoportmeccsüknek, hogy már biztos kiesők voltak. Végül elbukták a mérkőzést 2-1 arányban.

    A firenzeiek elleni találkozó jól jellemzi az egész idei BL-szereplésüket, hiszen ismét egy késői góllal kaptak ki, csakúgy, mint a két Lyon elleni összecsapáson.

    A ‘Pool harmadikként zárt a csoportjában, ami azt jelenti, hogy az Európa-ligában folytathatják nemzetközi szereplésüket.

    “Az eredmény és a vereség módja az egész idei Bajnokok Ligája-szereplésünkre jellemző volt. Már harmadik alkalommal kaptunk ki úgy, hogy az utolsó pillanatokban kaptunk gólt. Nagyon csalódottak vagyunk” – mondta a spanyol mester.

    “Mint mindig, most is próbáljuk a pozitívumokat nézni. Jobban játszottunk, mint a szezon elején, ha sikerülne jó eredményt elérni az Arsenal ellen, az új lökést adna nekünk. Olyan lenne, mint egy új szezon kezdete.”

    “Közölték velünk, hogy nem fognak kiemeltként bánni velünk az Európa-ligában, amit el kell fogadnunk. Erősnek kell lennünk, bármi is történjen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: