• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bentley hihetetlenül boldog  David bentley elmondta, a világnál is többet jelent számára, hogy a Blackburn Roverstől a Tottenham Hotspurhöz igazolhatott.

  Az angol válogatott szélső körülbelül 15 millió fontért igazolt a londoniakhoz tegnap este. A White hart Lane-en hat (!) évre szóló szerződést írt alá.

  A transzfer utáni sajtótájékoztatón, melyet a Sky Sports közvetített, természetesen Bentleys is megszólalt: “A világnál is többet jelent számomra, hogy a Tottenhamhez szerződhettem.”

  “Gazza volt a kedvenc játékosom, minden barátok a Spursnek szurkol, tehát a szívemben fontos helyet foglal el ez a klub.”

  A konferencián az is szób került, hogy Benltey a Tottenham egyik legnagyobb riválisánál, az Arsenalnál kezdte profi pályafutását, de a játékosnak erre is volt válasza.

  “Ez már a múlté, valóban az Arsenalnál váltam profivá és ott nevelkedtem, de ez nem probléma. Mostmár teljes szívvel a Totenham sikeréért dolgozom.”

  Végül kitért céljára is, nevezetesen a BL-ben való indulásra, amire az előzetes jelek szerint minden esélye megvan a Spursnek, hiszen rengeteget költöttek az észak-londoniak nem is akármilyen játékosokra.

  “Elérhetünk bármit, amit csak akarunk, bármit, amit a fejünkbe veszünk. Elég arra gondolni, mit tett tavaly Juande Ramos. Azóta fejlődött a csapat játéka és mindenki fittebb, egy ilyen csapatnak szeretnék én is a tagja lenni, remélhetőleg tudunk fejlődni a továbbiakban is.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: