• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: “Benitez többet költött”



    Sir Alex Ferguson és Rafa Benitez között ismét szópárbaj alakult ki, ezúttal arról, hogy melyikük költött több pénzt új játékosokra.

    Sir Alex Ferguson és Rafa BenitezBenitez nemrég azt állította, hogy skót kollégája körülbeül 100 millió fonttal többet költött, mint ő. A Manchester United mestere azonban összehívta csapata szakembereit, hogy számoljanak utána, ki költekezett többet az elmúlt öt évben.

    Fergusonék számításai szerint a Liverpool spanyol menedzsere 24 millió fonttal előzi meg őket és Fergie arra számít, hogy Benitez idén nyáron ismét két kézzel fogja szórni a pénzt.

    “Meglepődtem, mikor hallottam, hogy Benitez ezt mondta. Összeszedtem a United pénzügyekkel foglalkozó szakembereit, hogy megtudjam, valóban így van-e.” – mondta Ferguson.

    “Az utóbbi öt évben jóval előttünk jár, ami a költekezést illeti. Körülbelül 24 millió fonttal adott ki többet új játékosokra, mint mi.”

    “Szerintem Rafa ezen a nyáron rengeteg pénzt fog új játékosokra költeni, főleg most, hogy új szerződést írt alá a Liverpoollal.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: