• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Vörösök nem adják fel



    A Liverpool vezetői arra kérik Gareth Barryt, hogy helyeztesse magát átadólistára az Aston Villával. Tegnap már úgy tűnt, az ügy lezárult és a középpályás marad.

    Az angol válogatott játékos egyelőre nem kérelmezte transzferlistára helyezését – bár többször is elmondta, hogy szívesen menne a Liverpoolhoz -, hiszen akkor elvesztette volna a Villa-szurkolók tiszteletét.

    A mostani hírek azonban arról számolnak be, hogy a ‘Pool erre kéri első számú célpontját, így a birminghamiek rá lennének kényszerítve arra, hogy elfogadják a Vörösök ajánlatát még akkor is, ha lejárt az előre megbeszélt határidő.

    A Daily Mail még mindig kitart szerdai híre mellett, mely szerint a liverpooliak 19 millió fontot fizetnének Barryért, ráadásul Steve Finnant is odaadnál a Villának cserébe.

    Martin O’Neill viszont így nyilatkozott: “Természetesen mi mind nagyon örülünk, hogy Gareth marad. Végre megoldódott az ügy és vége a hisztériának.”

    “Hétfőn leültünk Gareth-tel, az ügynökével és Mr. Lernerrel, a tárgyalás nagyon pozitív eredménnyel zárult, megbeszéltük, hogy tájékoztatjuk a Liverpoolt a játékos maradásáról.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: