• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Seedorf Angliába igazolna



    Az AC Milan holland középpályása, Clarence Seedorf elmondta, szívesen kipróbálná magát az angol Premier Ligában.

    A 32 éves játékos, akinek 2011-ig szóló szerződése van az olasz együttessel, elmondta, hogy az angol élvonal legnagyobb csapatai érdeklődnek iránta.

    Már korábban is megkeresték a szigetországból, de akkor mindig nemet mondott. Mostanra azonban az angolok játéka annyit változott, hogy Seedorf el tudná képzelni magát a Premier Ligában.

    “Az angol bajnokság mindig is a világ legérdekesebb sorozatai közé tartozott, az utóbbi években a futball szempontjából is rengeteget fejlődött.” – mondta a középpályás.

    “Ráadásul még nem is említettem a stadionokat, a bennük lévő légkört és a szurkolókat. Most, a karrierem utolsó éveiben szeretném magam kipróbálni ott.”

    “Az angol labdarúgás rengeteget változott az elmúlt években az egyre több légiós miatt. A hagyományos angol játék már csak a válogatottra jellemző.”

    “A mentalitás még mindig ugyanaz és a kultúra is megmaradt, de a globalizáció a focira is hatással van, ezt láthatjuk abból is, hogy egyre több külfölde menedzser dolgozik a Premier Ligában.”

    “Elég Rafa Benitezre vagy Arsene Wengerre gondolni. Már hosszú ideje az Arsenalnál van és láthatjuk, hogy a csapat nem tipikus angol focit játszik, bár ez a Manchester Unitedre is igaz.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: