• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rafinha a Liverpoolban?



    Úgy tűnik, a Liverpoolnál csak kényszermegoldás Jamie Carragher jobbhátvédként való játszatása és nyáron a klub megpróbálja leigazolni Rafinhát.

    rafinha.jpgA Vörösök spanyol mestere, Rafa Benitez az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson a védelem jobb szélén játszatta Carraghert és a hírek szerint ez a visszavágón is így lesz.

     

    A volt angol válogatott bekk ugyan jól teljesít “új posztján” is, de saját elmondása szerint jobban szeret a védelem közepén szerepelni.

     

    Ez a megoldás azonban csak ideiglenes, hiszen Steve Finnan sérült, Alvaro Arbeloa pedig formán kívül játszik.

     

    “Nem aggódtam, mikor megkértem Carrát, hogy ezen a poszton játsszon. Ő jól ismeri a terveimet és tudja, hogy a munkája milyen fontos a csapatnak.” mondta Benitez.

     

    “Néhány meccsen jobbhátvédként kell játszania és szerintem ez rendben is van. Tudjuk, hogy jobban szeret középen játszani, de már megbeszéltük vele, hogy nagyon fontos, hogy jobbhátvéd legyen egy időre.”

     

    “Ő a csapatkapitány-helyettesünk, ezért példát kell mutatnia a fiataloknak. Leültem vele beszélni és elmondtam neki a jövőre vonatkozó ötleteimet, ezért semmi probléma nincs közöttünk.”

     

    “A jövőben nem kell a jobb szélen játszania, de Finnan megsérült és Arbeloa nem igazán vált be. Azért állítottam oda Carrát, mert ő aggresszívabb.”

     

    Egyes források szerint az is elképzelhető, hogy a Liverpool leigazolja majd Rafinhát, igaz, ő most írt alá egy új szerződést a Schalke 04-gyel.

    Forrás: http://goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: