• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez csalódott, de nem adja fel



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez csalódott, amiért csapata csak egy pontot szerzett a Manchester City ellen, de szerinte még mindig jó esélyeik vannak a bajnoki címre.

    Rafa BenitezA tegnapi meccsen a City Alvaro Arbeloa öngóljával vezetést szerzett, majd Dirk Kuyt 12 perccel a találkozó vége előtt kiegyenlített.

    Ezzel a Manchester United már hét pontos előnnyel vezeti a bajnokságot. Benitez nem örül a helyzetnek, de szerinte még nincs minden veszve.

    “Még mindig bízom benne, hogy megnyerhetjük a bajnokságot. Ehhez először is győznünk kell a Sunderland és a Middlesbrough ellen, majd az Old Traffordon meg kell vernünk a Unitedet.” – mondta a spanyol mester.

    “Ezután már teljesen máshogy fog állni a helyzet. Azt azonban be kell látnunk, hogy ez egy rossz eredmény volt, amivel nehezebbé vált a helyzetünk.”

    “Meg kell nyernünk a meccseinket, aztán majd meglátjuk, hogy milyen helyre elég ez, mivel a Manchester United is jól játszik és sorra nyeri a meccseit.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    1 hozzászólásunk van

    1. hobcsi:  2009 február, 23 17:52

      Hát ez a nyilatkozat akkora hülyeség, hogy hozzá kell szólnom. Egyfelől ez a Liverpool nem fogja megverni a Sunderlandet, a Boro-t talán 1 góllal, de, hogy a Traffordon nem sok keresnivalójuk lesz az borítékolható. Először nézzük meg, hogy a sunderland ellen miképpen állnak fel, mert szerintem több babér nekik sem terem ellenük, mint mondjuk az Arsenalnak. Ők egy 0-0-ra voltak jók.

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: