• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Carrnak mennie kell a Szarkáktól



    A Newcastle United menedzsere, Kevin Keegan úgy döntött, nem hosszabbítja meg Stephen Carr szerződését, így a játékos ingyen igazolhatóvá válik a szezon végén.

    Carr mellett James Troisi és Peter Ramage is el fogja hagyni a St James Parkot. Keegan tehát megkezdte tervei szerint átalakítani a Sam Allardyce-tól átvett keretet.

    Ramage-nek lehetősége lett volna hosszabbítani, de a 24 éves játékos úgy döntött, hogy inkább másik csapathoz igazol, ahol stabil kezdő lehet.

    Carr 2004-ben, a Tottenham Hotspurtől igazolt a Newcastle-höz. Angliában töltött ideje alatt nagy elismerésre tett szert, a Premier League legjobb szélsőhátvédei között tartják számon. Egy időben a Manchester United is érdeklődött iránta.

    Sorozatos sérülései azonban véget vetettek rohamos fejlődésének és nyáron új csapatot kell keresnie magának. A Szarkáknál 4 szezon alatt 107 meccset játszott.

    “Szerettük volna megtartani Rammyt (Ramage), de ő állandó lehetesőget akart, amit mi nem tudnánk biztosítani nekik.” – mondta Keegan.

    “A legjobbakat kívánjuk neki, csakúgy, mint Stephen Carrnak, aki hatalmas szerepet játszott a klub történetének legutóbbi időszakában. Nem ajánlottunk neki szerződést, neki elmagyaráztam, hogy miért.”

    “James (Toisi) is elment. Az ausztrál válogatottban fog játszani az olimpián, de nem hosszabbítottunk vele.”

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: