• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Beniteznek meg kell válnia Xabitól Barryért?



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez elmondta Xabi Alonsónak, hogy valószínűleg távoznia kel az Anfield Roadról, hogy ezzel átigazolásokra fordítható pénzösszegeket szabadítson fel a Vörösök számára.

    Az biztos, hogy az Aston Villa középpályása, Gareth Barry a Liverpool első számú célpontja, de az már nem ilyen egyértelmű, hogy Xabi Alonso hol helyezkedik el Benitez ranglétráján.

    Korábban olyan hírek jelentek meg a spanyolról, hogy 16 millió fontért a Juventushoz igazol, de az üzlet ne jött létre. Legutóbb a ‘Pool egyik riválisával, az Arsenallal hozták szóba.

    “Elmagyaráztam Xabinak, hogy miért van szükségem átigazolási pénzre.” – mondta Benitez.

    “Ő is megérti, hogy itt van rajta kívül még négy középpályás, Steven Gerrard, Plessis, Lucas és Javier Mascherano, így valakitől meg kell válnunk.”

    A spanyol mester elárulta, hogy az Alonso esetleges eladásából származó pénzt egy ballábas angol középpályásra költené. Nevet ugyan nem mondott, de ezek a jelzők egyértelműen Barryre illenek.

    A döntésben valószínűleg az UEFA kilátásba helyezett szabályozása is szerepet játszott, mely megszabná, hogy minimum hány hazai játékosnak kell játszania az európai csapatokban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: