• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-3.forduló-Összefoglaló!



    A 3.forduló számos izgalmas mérkőzést tartogatott, viszont a góllövésben nem jeleskedtek túlzottan a csapatok.premier-league-icon

    Manchester City-Hull 2-0
    A City behúzta az újonc elleni meccset, úgy, hogy a gólgyártást a 2.félidőben kezdte csak meg.
    A 65.percben Zabaleta segítségével Negredo talált be fejesből, hogy aztán a meccs végén Yaya Touré tegye biztossá a hazai csapat győzelmét.A City minden téren vetélytársa fölé nőtt ezen a meccsen, és megérdemelt győzelmet tudott aratni az Eithad Stadiumban.

    Cardiff-Everton 0-0
    A Cardiff az elmúlt fordulóban a Cityt győzte le, most hasonlóval próbálkozott az Everton ellen is.
    A 27 ezer néző előtt lejátszott meccsen inkább a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, viszont 3 kaput eltaláló lövésükből egy sem akadt be. A Cardiff valamelyest alárendelt szerepet játszott, viszont végül 1 pont lett a jutalma.
    A hazaiak így 3 meccs után már 4 ponttal rendelkeznek, és ezzel a 11.ek, miközben az Everton még nem tudott győzni Roberto Martinez vezetése alatt, igaz, hogy még nem is kapott ki, és 3 pontjával jelenleg a 15. helyen áll. A tavaly a szezont kezdték nagyon jól a kékek, idén kicsit nehezebben sikerült a start nekik.

    Newcastle Utd-Fulham 1-0
    A szarkák hazai pályán 1-0ra tudtak nyerni a Fulham ellen 46 ezer néző előtt.
    A hazaiak a sok hiányzó ellenére is be tudták húzni a 3 pontot, úgy, hogy a meccsen sokkal több helyzetet dolgoztak ki, viszont betalálni csak a 86.percben tudtak.
    A meccs szünetben még 0-0ra állt, és efelé az eredmény felé tartott, egészen addig, amíg a francia kolónia összjátéka nyomán nem eredményezett gólt. Ben Arfa talált be, úgy, hogy az asszisztot Rémy jegyezte.
    A Fulham erre válaszolni már nem tudott, így pedig megszerezte idei első győzelmét.A szarkák így a Fulham elé ugrottak, és 4 pontjukkal feljöttek a 12.helyre. A Fulham csapata az első forduló óta nem tudott nyerni, és 3 pontjával jelenleg a 17.helyen tanyázik.

    Norwich-Southampton 1-0
    A kanárik idei 2.győzelmüket szerezték meg a Southampton legyőzésével.
    A szünetben az állás itt is 0-0 volt. A meccset labdatartás terén a szentek irányították, viszont az összes többi mutatóban a Norwich irányított. A 4 kapura tartó lövéséből 1 beakadt:az új érkező Leroy Fer asszisztjából talált be a középpályás, Redmond, aki szintén idén érkezett a Birmingham csapatától.
    A szentek így elszenvedték idei első vereségüket, és 10.ek, míg a Norwich csapata idén először tudott nyerni, és 4 pontjával jelenleg pont a szentek előtt, a 9.helyen áll.

    West Ham-Stoke 0-1
    A West Ham csapata a biztató kezdet után szenvedett vereséget. A West Ham csapata elég nehezen tudott volna úgy nyerni, hogy nem volt kaput eltaláló lövése. A West Ham a labdatartásban is alulmaradt.
    A Stoke csapata irányította a meccset, és nem hazudtolta meg önmagát, mivel 3 bajnoki meccséből most játszott 2.alkalommal 1 gólos mérkőzést.
    A meccs egyetlen gólját a 82.percben szerezte a Wolverhamptontól hozott középpályás. Hughes számára ezúttal a jó csere hozta meg a győzelmet, mivel a középpályás a 76.percben jött be Etherington helyére.
    A kalapácsosok így 4 ponttal maradtak, és jelenleg a 8.ok, míg a Stoke csapata a tavalyi biztató szezonkezdetet másolta le, és 6 pontjával jelenleg az előkelő 5.pozíciót foglalja el.

    Crystal Palace-Sunderland 3-1
    A Palace megszerezte idei szezonbeli első győzelmét, úgy, hogy már a szünetben magához ragadta a vezetést.
    A Palace a 9.percben szerezte meg a vezetést Gabbidon révén, és az eredmény változatlan maradt a 64.percig, amikor is a szünetben behozott Fletcher egyenlített ki.
    A vendégek pontszerzési esélye viszont csak 15 percig élt, mivel Gayle értékesítette a csapata számára, melyet O’Shea pirosat érő szabálytalansága előzött meg. 10 emberrel már nem nagyon volt esélye a fekete macskáknak, akik végül 3-1re kaptak ki, mivel a Chamakh helyére behozott O’Keefe is betalált a 92.percben.
    A Palace így elmozdult a kiesőzónából, és jelenleg a 14.helyen áll,míg a Sunderland a Southampton elleni ponttal jelenleg a 19.helyen áll.

    Liverpool-Manchester United 1-0
    A forduló rangadóján a Liverpool megszerezte a győzelmet. A 3 pontot érő gólt ugyanaz szerezte, aki a Pool idei összes gólját:Sturridge. A születsénapos csatár a 4.percben talált be. Gerrad szöglete után Agger fejelt a kapura, amibe szerencsésen ért bele a vörösök csatára.
    Van Persie veszélyeztetett később, viszont ollózása a kapu fölé ment. Ebben a félidőben később a MU csak sárga lapok szerzésében jeleskedett, helyzetben nem.
    A 2.játékrész elején letámadott a MU, viszont Glen Johnsonnak hála nem ment be Young szöglet utáni helyzete. Később RvP veszélyeztetett, viszont gólt ez sem ért.
    A vörösök 1994 után kezdték először ilyen jól a szezont. Most egyenlőre gólt sem kaptak, és mindegyik góljukat Sturridge szerezte.

    West Brom-Swansea 0-2
    A Swansea az EL csoportkör után a bajnokságban próbált meg javítani.
    A WBA nem nagyon találja a tavalyi formáját, és ez köszönhető annak legfőképp, hogy nincs meg a klasszikus befejező csatáruk, aki tavaly megvolt Lukaku személyében. Anelka már veterán, és egyenlőre nem talált még be, ahogy ez igaz az egész csapatra is.
    A Swansea első gólját Davies révén szerezte a 22.percben, a gólpasszt pedig Pablo Hernandez adta. Ez volt az eredmény a szünetben is.
    A 2.félidőben próbálkozott a West Brom is, viszont az egész meccs alatt mindössze 1 kaput eltaláló lövése volt Gera csapatának, amelyből elég sokan hiányoztak sérülés miatt.
    A meccs vége felé betalált az első gólpasszt adó Pablo Hernandez is, ezzel pedig lezárta a meccset.
    Győzelmével a Swansea már nem utolsó, feljött a 16.helyre. A West Brom viszont messze van a tavaly látott formájától, és jelenleg 0-3as gólaránnyal áll az utolsó, 20.helyen a bajnokságban.

    Arsenal-Tottenham 1-0
    A londoni rangadó elején az Arsenal ragadta magához a kezdeményezést, viszont Cazorla szabadrúgásai nem akadtak be. Ezután a Tottenham percei következtek, viszont sem Townsend, sem Soldado nem tudott betalálni.
    Az Arsenal viszont visszavette a kezdeményezést, amely a 23.percben gólt eredményezett: Rosicky ugratta ki a szélvészgyors Walcottot, aki középre passzolt, amely passzból Giroud pörgetett védhetetlenül a bal alsóba.
    Az első félidőből még egy valamit érdemes megemlíteni: a 43.percben sérülés miatt kellett lecserélni Wilsheret, akinek a helyére érkezett Mathieu Flamini.
    A 2.félidőben is helyzetekkel nyitott az Arsenal, viszont Lloris életben tartotta a Spurs esélyeit.
    Lamela valamint Defoe érkezésével felpörgött az Arsenal, viszont ekkor meg Szczesny mutatta be, azt, hogy mit is tud, mivel nagyon jól védett, és megakadályozta azt, hogy a sarkantyúsok kiegyenlítsenek.
    A Tottenham közben Capouet is elvesztette, aki elég csúnyán sérült meg.
    A meccset végül jó védelmének köszönhetően behúzta Arsene Wenger csapata, amely így már 2.győzelmét aratta idén, és 6 pontjával feljött a 4.helyre, megelőzvén ezzel azt a Spursöt, amely idei első vereségét szenvedte el, és amely így visszacsúszott a 6.helyre.




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: