• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger több találatot akar Wilsheretől!



    Az Arsenal vezetőedzője, Arsene Wenger több gólt vár el középpályásától, Jack Wilsheretől, és elvárja azt tőle, hogy előrébb játszon.
    A 21 éves játékos nem talált még be sérüléséről való visszatérése óta, elmúlt októberben, és a következő cél az lesz az angol válogatott játékos számára, hogy betaláljon.
    “Az egyetlen dolog amit még hozzá tud tenni az egy gól lenne.Olyan helyzetben van, mint amilyenben Cesc Fabregas volt egy ideig. Azt mondta: “Nem tudok betalálni’, de be tudsz, és fog is sikerülni”, mondta Wenger a riportereknek.
    “Jack nem beszél erről, de ki nem akar betalálni? Úgy vélem, hogy ez Jack fejlődésének része, hogy kicsit előrébb játszon, és a befejezés is fog sikerülni. Jack inkább csapatjátékos, mint góllövő,de be tud találni, és be is fog.
    “10-15 gólt tudna lőni szezononként.A Jack tehetségével rendelkező focistáknál az a problémám, hogy nem jön ki az belőle, amit tudna. Az én munkám azt, hogy ezt kihozzam belőle.”
    Az Arsenal vezére a Tottenhammel fog meccselni a vasárnapi derbin, melytől 4 pontra van lemaradva. A Tottenham Andre Villas-Boas vezetésével a 4.helyen áll. A francia elismeri, hogy különleges bánásmódban fogja részesíteni Gareth Balet.
    “Bale jelenleg a topon van, de nézzék meg Jack Wilsheret-ki fogja megállítani őt, hogy ne legyen 100 angol válogatottsága? Senki, ha nem sérül meg,” mondta Wenger.
    “Sokan elfelejtik, hogy Jack milyen korú, ha játszani látja. Ez a fiú 21 éves, ez pedig egy olyan szakasz, melyben mások még nem is játszanak. Nézzék meg őt-kezdő játékos a Premier Leagueben és a válogatottban is. Ő egy speciális játékos.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: