• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Spurs a Valencia csatárát, Soldadot akarja!



    A Tottenham a spanyol csatár, Roberto Soldado iránt érdeklődik, mivel az elnök, Daniel Levy olyan csapatot akar Gareth Bale köré építeni, mely a bajnoki címért harcolhat.
    Bale az Év Játékosa díjért is harcol, de eközben egy küldöttség Baszkföldre látogat, hogy megnézze a 27 éves játékos Real Sociedad elleni teljesítményét.
    Soldado, aki a Real Madridnál kezdte a pályafutását, az egyik legjobb spanyol gólszerző, 70 góllal 105 meccsből. 3 szezonnal ezelőtt érkezett a Valenciahoz a Getafetől, mint David Villa helyettese.
    30 millió fontra becsülték 1 éve, viszont a Tottenham akár 20 millió fontért is megszerezheti, mivel a Valencia, mint más spanyol klubok is, pénzügyi problémákkal küzd.
    Levy biztos abban, hogy meg tudja győzni Balet a maradásról. A Spurs 2-2t játszott a Wigannel, mely eredmény megkérdőjelezi, hogy az első 4ben végezzenek, mely helyezéssel a PL-ben maradna a 70 millióra értékelt Bale.
    A Spurs Soldado mellé még egy csatárt akar.A lehetséges érkezők között lehet a QPR játékosa, Loic Remy, Edin Dzeko a Citytől, a Southamptonos Rickie Lambert, vagy Leandro Damiao,a brazil Internacionaltól.

    Forrás:www.dailymail.co.uk




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: