• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • PFA: Bale és Nasri is esélyes a duplára



    A Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) nyilvánosságra hozta a listákat, melyekből majd kiválasztásra kerül az év legjobb játékosa és az év legjobb fiatal játékosa.

    Bár mindkét lista hét-hét nevet tartalmaz, az előzetes esélylatolgatások szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Tottenham sztárja, Gareth Bale vagy az Arsenal francia ásza, Samir Nasri mind a két díjat zsebre rakhatja.

    Eddig ez mindösszesen két játékosnak sikerült, Andy Graynek 1977-ben és Cristiano Ronaldónak 2007-ben. Wayne Rooney tavaly kis híján csatlakozott hozzájuk, meg is választották az év legjobbjának, de a legjobb fiatalnak járó elismerést James Milner zsebelhette be.

    Az “Év játékosa” díj jelöltjei: Gareth Bale, Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Samir Nasri (Arsenal), Carlos Tévez (Manchester City), Nemanja Vidic (Manchester United), Scott Parker (West Ham United), Charlie Adam (Blackpool)

    Az “Év fiatal játékosa” díj jelöltjei: Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Samir Nasri, Jack Wilshere (Arsenal), Nani, Javier Hernández (Manchester United), Joe Hart (Manchester City), Seamus Coleman (Everton).

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: