• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp Joe Cole-t akarja!



    Harry Redknapp elismerte, hogy érdeklődik Joe Cole iránt, és emiatt beszélnie kell a Liverpool vezetőedzőjével, Brendan Rodgerssel.


    Cole eddig nem váltotta meg a világot a Liverpoolnál ebben a szezonban, Brendan Rodgers irányítása alatt, miután az előző szezont a francia Lille-nél töltötte.
    A középpályás nem nagyon kapott lehetőséget, és nem játszott a QPR elleni vasánapi 3-0-ás győzelem alkalmával.
    Redknapp keze alatt kezdte pályafutását Cole a West Ham Unitednál, és a 31 éves játékos nagy szurkolója maradt, ezért is akarja vele megerősíteni a QPR keretét pont vele.
    ” Sok időt töltöttem Joeval, mint játékossal, és mint emberrel. Ő egy jó fiú, akit a csapatodban kell tudj, mert egy jó játékos,” mondta Redknapp.
    ” Érdekel engem. Ide akarom hozni, ha tudom, de meglátjuk mi történik.
    ” Az üzlet jól jönne a csapat számára. Nem tudunk olyan üzletet kötni a Liverpoollal, mint amilyen a mostani szerződésében van. Megpróbálunk megegyezni a Liverpoollal, és meglátjuk mi lesz.
    ” Kell beszéljek Brendannnal, amikor az idő is megengedi, és meglátjuk, hogy mit tudok majd mondani azután.
    ” Nem beszéltem még Joe-val, mert még nem szabad. Talán egy büntetést akarom magamnak az FA-től?
    ” Nem beszéltem Joe-val már 2 éve. Majdnem a Tottenhamhez hoztam pár éve, de a Liverpoolhoz ment, és ez volt az utolsó alkalom, amikor beszéltem vele. Egy remek fickó.”
    Az egykori Tottenham vezetőedző a QPR bennmaradásáért harcol, és megerősítette azt a véleményét, miszerint januárban nem könnyű igazolni.
    Hozzátette: ” A január nehéz időszak, hogy akkor játékosokat találj. Reménytelen helyzetben vagyunk, de meglátjuk mi lesz az elkövetkező hetekben.
    “Van egy listám nevekkel, természetesen. De nem könnyű megszerezni őket, de minden arról szól, hogy értéket hozzunk a csapathoz. A hozzáállás és a képességek fontosak számunkra, mivel olyan játékosokat akarunk, akik azonnali hatással lesznek a csapatra.

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: