• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Eto’o a Sunderland ellen térhet vissza!



    A kameruni kihagyta a vasárnapi, Southampton elleni 3-1es győzelmet csípő sérülés miatt, de már játszhat a Sunderland ellen.Eto'o
    A csatár csípő sérüléssel bajlódott, amit a Basel elleni vereség alkalmával szedett össze, és kihagyta a Southampton ellen 3-1re megnyert meccset.
    A 32 éves játékos viszont gyorsabban tér vissza, mint gondolták, és játszhat már a Stadium of Lighton is, viszont a csapat 2 brazil válogatottjáról nem jó hír érkezett.
    “Eto’o már tudott edzeni,”mondta a kékek edzője, Jose Mourinho.
    “Meglátjuk mi lesz vele, de jó a helyzet. Van esély arra, hogy szerdán játszani tudjon.
    “Oscar nem tud majd játszani, de nem túl súlyos a sérülése. David Luiz sem edz a csapattal, mivel vele még az orvosi stáb foglalkozik.
    “Meglátjuk, hogy a hétvégén mi lesz a Stoke City ellen. Remélem, hogy korábban vagy később David újra játszhat, így rotálhatom a védelmet, mint ahogy a többi pozícióban is teszem.”
    A Chelsea vezetőedzője elmondta azt is, hogy Ashley Cole is visszatérhet a csapatba, miután az angol válogatott elvesztette novemberben a helyét Cesar Azpilicuetaval szemben.
    “Úgy gondolom, hogy Ashely Cole ezen 2 meccsből egyen kezdhet, a Sunderland vagy a Stoke ellen.
    “Ha egy játékos, aki egész életében kezdő volt, és kikerül, akkor természetes, hogy nem lesz boldog, de Ashley profi, csapatjátékos, így megérdemli, hogy játsszon.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: