• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Győzött a Newcastle, megállíthatatlannak tűnik a Man City



    A Newcastle United 2-1-re megverte a Fulham csapatát, a Manchester City pedig 5-1-re kiütötte a hazai pályán játszó Tottenham Hotspurt.

    A gól nélküli első félidő után a 48. percben Leon Best juttatta vezetéshez a Szarkákat a St. James’ Parkban.

    Később ismét Best volt eredményes, ezzel jelentősen növelve csapata győzelmi esélyeit. Clint Dempsey két perccel a rendes játékidő vége előtt még szépíteni tudott, de az egyenlítésre már nem maradt ideje a londoniaknak.

    A Manchester United már megmutatta, hogy meg tudja verni a Tottenham Hotspurt, most a Manchester Cityn volt a sor. A dúsgazdag kék mezesek nem vallottak szégyent, ötöt rúgtak a White Hart Lane-en.

    A mérkőzés legjobbja egyértelműen a bosnyák Edin Dzeko volt, aki csapata öt találatából négyet vállalt magára. Az első és a második félidőben is két-két gólt szerzett, ráadásul igen szépeket.

    Rajta kívül Sergio Agüero volt még eredményes a Cityből. A Spurs erejéből mindössze egy gólra futotta, Younes Kabul tudott szépíteni négygólos manchesteri vezetésnél.

    Roberto Mancini csapata jelenleg száz százalékos teljesítménnyel, +9-es gólkülönbséggel a Premier League első helyén áll.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: