• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Jól szerepeltek az angolok



    A Manchester United és az Arsenal is fölényes győzelmet aratott a maga Bajnokok Ligája-meccsén az Aalborg illetve a Porto ellen.

    A United Dániába látogatott, ahol legutóbb vereséget szenvedtek a Koppenhága ellen, most azonban érvényesült a papírforma és az angolok magabiztosan, 3-0-ra nyertek.

    A 22. percben Ryan Giggs remekül passzolt Wayne Rooney-hoz, akinek már csak annyi dolga volt, hogy a kapus mellett a hálóba gurítson (1-0). Az 55. minutumban az egyik Aalborg védő hatalmasat hibázot, így Dimitar Berbatov elé került a labda, aki szinte üres kapura tüzelhetet. A bolgár nem hibázott és megszerezte első gólját a manchesterieknél.

    24 perccel később ismét a korábbi Tottenham-játékos volt eredményes, Cristiano Ronaldo beadása után félollóból juttatta a labdát a kapuba. A Vörös Ördögök örülhetnek a győzelmüknek, de Paul Scholes, Rafael da Silva és Wayne Rooney is sérülés miatt hagyta el a pályát.

    Az Arsenal a találkozó elejétől kezdve mutatta, hogy hazai pályán csak a győzelem érdekli őket, több jó helyzetük is volt, a vezetést végül Robin van Persie szerezte meg a 31. percben. Az első félidő vége előtt az Ágyúsok megnyugtatóbbá teték előnyüket, Emmanuel Adebayor fejelt a kapuba Van Persie szöglete után.

    Alig kezdődött el a második játékrész, a hazaiak már el is döntötték a meccs sorsát, Van Persie ugyanis ismét betalált. A 4-0-ás végeredmény a 71. percben alakult ki, amikor Adebayor büntetőből volt eredményes.

    A többi meccs eredményei:

    Villarreal 1-0 Celtic

    Fiorentina 0-0 Steaua Bukarest

    Fenerbahce 0-0 Dynamo Kijev

    BATE Boriszov 2-2 Juventus

    Bayern München 1-1 Olympique Lyon

    Zenit Szentpétervár 1-2 Real Madrid




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: