• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Költöznie kell a Liverpoolnak?



    Az Anfield bővítése több fronton is akadályba ütközne, így a Liverpoolnak nagy valószínűséggel költözködnie kell, ha nagyobb stadiont akar.

    A csapat háza táján régóta tervezgetik, hogy 60 ezresre bővítik az Anfieldet vagy új stadiont építenek a Stanley Parkban. Természetesen az előbbi lenne az olcsóbb megoldás, de a ‘Pool pénzügyi igazgatója, Ian Ayre szerint ebbe nem egyezne bele a városvezetés.

    “Az elmúlt kilenc hónapban, mióta az új vezetőség munkába állt, rengeteg vezető építésszel, a város vezetőivel és más szakemberekkel tárgyaltunk. Megpróbáltuk kideríteni, hogy mennyibe kerülne egy új stadion építése. Természetesen az Anfield kibővítése is szóba került, hiszen ez a stadion egy különleges, legendás hely a csapat számára, ahol mindig remek a hangulat” – mondta Ayre.

    “Ez utóbbi megoldást azonban földhivatali, természetvédelmi és jogi kérdések is akadályozzák, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ez nem egy járható út. Ha nem történnek komoly változások az említett területeken, akkor új stadionba kell költöznünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: