• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Megtört a Stamford Bridge-i átok



    A Manchester United kilenc év után először győzni tudott a Chelsea otthonában. A Vörös Ördögök 1-0 arányban diadalmaskodtak, így kedvező helyzetből várhatják a BL-negyeddöntő visszavágóját.

    A Chelsea kezdte jobban a találkozót, ők voltak a kezdeményezőbbek és néhány ígéretes helyzetet is kidolgoztak, de a United fokozatosan átvette az irányítást.

    A 24. percben aztán a vörös mezesek meg is szerezték a hőn áhított idegenbeli gólt: Ryan Giggs vett le egy előreívelt labdát, majd középre gurított, ahonnan Wayne Rooney a kapufa érintésével a hálóba továbbított.

    A manchesteriek vezető góljuk után fokozatosan visszavettek a tempóból, az idő múlásával pedig a Kékek is egyre keményebben támadtak.

    Az utolsó percekre a hazaiak már teljesen beszorították a vendéket, akik kétszer is tizenegyest érően szabálytalankodtak tizenhatosukon belül, de a játékvezető egyszer sem ítélt büntetőt.

    Hiába próbálkozott akárhogy a Chelsea, nem sikerült begyötörniük az egyenlítő gólt, így hátrányból várják az április 12-i, idegenbeli visszavágót.




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: