• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Moses türelmes



    Victor Moses örül, hogy a Wigan Athletic játékosa lehet és mindent megtesz, hogy mihamarabb felvegye a Premier League tempóját.

    A Latics az átigazolási időszak utolsó napján kaparintotta meg a 19 éves tehetséget a Crystal Palace-tól. Roberto Martínez menedzser egyelőre még csak ismerteti az élvonal légkörével.

    A Sunderland ellen hat, a Bolton Wanderers ellen 11 percet kapott a bizonyításra. Egyik meccsen sem volt már ugyan ideje nagy dolgokra, de a fehér mezesek ellen oldalhálóig jutott.

    “Hatalmas ugrás volt számomra a Championshipből a Premier League-be kerülni. A mester dolga, hogy megmondja, mikor álljak be és ő tudja, hogy milyen szerepet szán nekem” – mondta a fiatal csatár.

    “Azt hiszem, lassan akar beépíteni a csapatba, fokozatosan ismerteti meg velem a Premier League világát. Megpróbál minél többet segíteni, hogy jól teljesítsek ezen a szinten is.”

    “Nagy öröm számomra, hogy itt lehet, mindenki nagyon kedvesen fogadott és azóta is sok segítséget kapok. Szeretném továbbra is jól érezni magam és élvezni a játékot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: