• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cattermole nem ért egyet Whelannel  A Sunderland középpályása, Lee Cattermole szerint a Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan igazságtalanul vádolja Steve Bruce-t.

  Lee CattermoleA Tottenham elleni 9-1-es vereség után Whelan azt mondta, a klub korábbi menedzsere, Bruce hibáztatható a gyengélkedésért, mivel távozása előtt több gyenge játékost csábított a csapathoz.

  “Több megkérdőjelezhető átigazolás fűződik Steve nevéhez. A jelenlegi vezetőedzőnek, Roberto Martíneznek nincs könnyű dolga, hiszen a Steve által itt hagyott kerettel dolgoznia” – mondta Whelan.

  Cattermole tiszteli az elnököt, akit jól ismer a Wigannél öltött időkből, de szerinte igazsgátalanul bírálja Bruce-t.

  “Kedvelem Dave Whelant, ő egy jó elnök, aki ért is ahhoz, amit csinál. Azt azonban nem értem, hogy honnan vette, amit mondott” – kezdte a középpályás.

  “Steve-et egyáltalán nem lehet kritizálni az átigazolásai miatt. Ott van például Wilson Palacios vagy Antonio Valencia, mindketten a vételáruk többszöröséért távoztak.”

  “Persze nem lett minden érkezőből sztár, de akkor sem kellene mindent a mesterre kenni. Szerintem csak az új menedzsert szerette volna megvédeni a szurkolók haragjától.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: