• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cattermole nem ért egyet Whelannel



    A Sunderland középpályása, Lee Cattermole szerint a Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan igazságtalanul vádolja Steve Bruce-t.

    Lee CattermoleA Tottenham elleni 9-1-es vereség után Whelan azt mondta, a klub korábbi menedzsere, Bruce hibáztatható a gyengélkedésért, mivel távozása előtt több gyenge játékost csábított a csapathoz.

    “Több megkérdőjelezhető átigazolás fűződik Steve nevéhez. A jelenlegi vezetőedzőnek, Roberto Martíneznek nincs könnyű dolga, hiszen a Steve által itt hagyott kerettel dolgoznia” – mondta Whelan.

    Cattermole tiszteli az elnököt, akit jól ismer a Wigannél öltött időkből, de szerinte igazsgátalanul bírálja Bruce-t.

    “Kedvelem Dave Whelant, ő egy jó elnök, aki ért is ahhoz, amit csinál. Azt azonban nem értem, hogy honnan vette, amit mondott” – kezdte a középpályás.

    “Steve-et egyáltalán nem lehet kritizálni az átigazolásai miatt. Ott van például Wilson Palacios vagy Antonio Valencia, mindketten a vételáruk többszöröséért távoztak.”

    “Persze nem lett minden érkezőből sztár, de akkor sem kellene mindent a mesterre kenni. Szerintem csak az új menedzsert szerette volna megvédeni a szurkolók haragjától.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: