• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bruce nem engedi Valenciát



    A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce kizárta annak a lehetőségét, hogy januárban eladná csapata szélsőjét, Antonio Valenciát.

    Antonio ValenciaAz átigazolási időszak közeledtével egyre több pletyka lát napvilágot a Latics legjobb játékosaival kapcsolatban.

    Legutóbb az ecuadori válogatott Valencia jövőjét kezdték el találgatni a sportlapok. Egyesek szerint a Tottenham Hotspur szeretné megához csábítani a dél-amerikait.

    Bruce azonban egyértelműen kijelentette, hogy a játékos nem megy sehová, főleg nem a lpokban megjelent 7 millió fontért.

    “Amikor Antonio formában van, bármelyik védelemnek képes gondot okozni. Mindenki tudja, hogy milyen sokra tartom őt.” – mondta a mester.

    “A Blackburn ellen fantasztikusan játszott. Gyors, erőteljes és a gólszerzés sem idegen számára, ami nagyon jó.”

    “Sokszor kérdeztem már magamtól, hogy ha David Bentley 15 millió fontot ér, akkor Antonióért mennyit kaphatnánk. Persze nem szeretném vitatni senkinek az értékét, az utolsó dolog amit tennék az pedig egy jó játékos eladása.”

    “Közel állunk ahhoz, hogy egy nagyon jó csapatot építsünk, nem szeretném most elrontani. Erős, kitartás és energia is van a játékosainkban bőven.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: