• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez a Wiganben?



    A Wigan Athletic mestere, Steve Bruce szeretné leigazolni az ecuadori válogatott csatárt, Cristian Benitezt, mivel benne látja az új Amr Zakit.

    Már a múlt hónapban is jelentek meg olyan hírek, melyek szerint a Latics érdeklődve figyeli a támadót, aki remekül teljesít a mexikói Santos Lagunában.

    Benitez statisztikái azt mutatják, hogy minden második meccsén szerez legalább egy gólt. Ha a Wigan valóban le tudná igazolni, együtt játszhatna egy másik ecuadorival, Antonio Valenciával a JJB Stadiumban.

    Bruce valóban jól teszi, ha csatárok után néz, hiszen Emile Heskey szerződése nyáron lejár és még nem döntött a jövőjéről, Amr Zaki pedig csak kölcsönben van a csapatnál és úgy tűnik, nagyobb klubok figyelmét is felkeltette.

    Úgy tudni, az angol csapat egy körülbelül 8 millió fontos ajánlatot tesz majd a 22 éves játékosért.

    “Benitez az egyik olyan játékos, akit szeretnénk leigazolni. Számunkra az hozhatja meg a kívánt fejlődést, ha keresünk egy újabb Amr Zakit.” – mondta Bruce.

    “Szeretnék még legalább öt vagy hat Lee Cattermole-hoz hasonló, 20-21 éves játékost, szerintem ez egyáltalán nem lehetetlen.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: