• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Zlatan szerint nincs szükség Drogbára



    Az Internazionale svéd csatára, Zlatan Ibrahimovic szerint csapatának nincs szüksége a Chelsea támadójára, Didier Drogbára.

    Az elefántcsontparti csatárt rengetegszer szóbahozták már az Interrel, amióta a Kékek egykori menedzsere, Jose Mourinho irányítja az olasz gárdát. Egyes hírforrások azt is tudni vélik, hogy Drogba nemrég tárgyalt a portugál mester ügynökével, Jorge Mendesszel.

    Mourinho azóta már elmondta, hogy ő semmit nemtud erről az állítólagos találkozóról és a milánóiak elnöke, Massimo Moratti is azon a véleményen van, hogy csapatának nincs szüksége új csatárra.

    Legutóbb Ibrahimovich szólalt meg az üggyel kapcsolatban, szerinte Adrianóval sokkal erőteljesebb párost alkotnak, mint azt Drogbával tennék.

    “Drogba egy nagyszerű játékos, fizikálisan nagyon erős, ennek is köszönhető, hogy sok gólt szerez.” – mondta a korábbi Juventus-játékos.

    “Amikor azonban jó csatárokról van szó, a mi csapatunkból is sokat meg lehet említeni. Adriano például képes egymaga eldönteni egy meccset, ha egészséges. Nagyon szeretek mellette játszani.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: