• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Swansea kölcsönvette O’Hallorant



    A Swansea City kölcsönvette az Aston Villa játékosát, Stephen O’Hallorant, hogy vele pótolja a sérült Marcos Paintert.

    A fiatal balhátvéd még nem mutatkozhatott be a Villa nagycsapatában, de járt már kölcsönben a Southamptonnál és a Leeds Unitednél. Utóbbinál nem léphetett pályára, mivel éppen bemutatkozása előtt sérült meg.

    Már nagyon várja, hogy bizonyíthasson a Liberty Stadium közönsége előtt, mivel szerinte ebben a szezonban berobbanhat a köztudatba.

    “Örülök a kihívásnak. Tudom, hogy a Swansea jó focit játszik, ami illeni fog a stílusomhoz. Szeretek felfutni a támadásokkal, amikor csak lehet, de a fő célom, hogy a csapat ne kapjon gólt.” – mondta O’Halloran.

    “Néhány hete a Sky Sportson láttam a Swansea-t játszani a Cardiff ellen a Ligakupában. Tetszett, amit láttam és remek volt a hangulat a Liberty Stadiumban.”

    “Már nagyon várom, hogy elkezdhessek harcolni a csapatba kerülésért. Szeretnék annyi meccsen szerepelni, amennyin csak lehet, hogy minél jobb állapotba kerüljek fizikálisan és segítsek a csapatnak feljebb jutni a tabellán.”

    “A szezon végén lejár a szerződésem, ezért fontos, hogy a Villa és a Swansea menedzserét is meggyőzzem a képességeimről.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk:
    Újabb cikk: