• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wengert lenyűgözte, hogy a nem teljesen ép Özil gólpasszt adott első bajnokiján!



    Az ágyúsok vezetőedzője szerint az új igazolás nagyon jól játszott a Sunderland ellen, annak ellenére, hogy nem volt a legjobb állapotban.Özil

    Az egykori Real Madrid játékos nem vesztegette az időt új csapatában, és 11 perc után már megmutatta, hogy mit is tud, mivel az ő passzából talált be Olivier Giroud a Stadium of Lightban.

    Aaron Ramsey 2 gólt szerzett, így győzött az Arsenal. Wenger gyorsan meg is dicsérte Özilt, aki elmondta, hogy fizikálisan még nincs a legjobb állapotban a német.

    “Nagyon jó volt, főleg ha azt is tudjuk, hogy beteg volt a tegnap,”mondta a riportereknek a meccs után.

    “Az első félideje nagyszerű volt, a másodikban kicsit visszaesett, de összességében is jó volt .”

    A meccs nem volt esemény mentes, miután Martin Atkinson érvénytelenítette a Sunderland egyik gólját, amikor befújt egy szabálytalanságot, előnyszabály adása helyett. Wenger is elismerte, hogy a csapata kicsit szenvedett a meccsen.

    “Sok helyzet volt mindkét oldalon. Nagyszerű első félidőnk volt, és lezárhattuk volna a meccset, de a Sunderland visszajött nagy határozottságával.

    “Visszaestünk fizikálisan, de aztán újra magunkra találtunk.”

    Giroud-t is lecserélték, miután térdsérülést szenvedett, és Wenger is elismerte azt, hogy fél attól, hogy mi lesz a játékossal a Marseille elleni BL meccsig.

    “Nagyon jó formában agyunk, de nem állunk feltétlen jól, mivel sok a sérült, és minden sérült játékost nehéz helyettesíteni.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: