• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez: “Torres nélkül is nyerhetünk”



    Rafael Benitez szerint a Liverpool Fernando Torres nélkül is képes lehet arra, hogy Londonban legyőzze a Chelsea-t.

    A Pool szép futballt játszik és jól is kezdték a bajnokságot, ezért Benitez bizakodó a Stamford Bridge-en rendezendő találkozó előtt.

    A Premier Ligában csak a Vörösök és a Kékek mondhatják el magukról, hogy még mindig veretlenek. Előbbiek számára nagyon fontos lehet, hogy jó eredményt érjenek el, hiszen ezzel nagy lépést tennének afelé, hogy 1990 után először megnyerjék a bajnokságot.

    Azóta csak egyszer sikerült nyerniük a Chelsea otthonában, talán ez is jelzi a visszaesést ahhoz a Liverpoolhoz képest, mely 18 alkalommal emelte magasba a bajnoki serleget.

    “Mindenki tudja, hogy Torres kulcsember a számunkra, sok gólt lő és meccseket dönt el. Azonban sok meccset megnyertünk már nélküle, elég magabiztosak a játékosaink, hogy ez most is sikerüljön.” – mondta Benitez.

    “Nélküle más stílusban kell majd játszanunk, de tudjuk, hogy képesek leszünk rá. Magasabb fokozatba kell kapcsolnunk. Ha azt akarjuk, hogy továbbra is legyen esélyünk a végső győzelemre és a játékosok ilyen színvonalon játsszanak tovább, meg kell tudnunk verni az ilyen csapatokat is.”

    “Meg van bennünk minden, hogy nyerjünk, még akkor is, ha a Chelsea már nagyon hosszú ideje nem kapott ki otthon.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: