• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Torres tovább “spanyolosítaná” a Liverpoolt



    Fernando Torres három, válogatottbeli csapattársát, Juan Matát, David Villát és David Silvát is Rafa Benítez figyelmébe ajánlotta.

    Fernando TorresA spanyol támadó szerint a Poolnak kis termetű, technikás játékosokra van szüksége ahhoz, hogy végre a Manchester United fölé kerekedhessen a bajnokságban.

    “Az angol foci nagyon összetett, kemény a játék, ugyanakkor nagyon gyors is. Kiváló játékosaink vannak, akikkel bármikor fel tudjuk venni a versenyt a többi élcsapattal” – kezdte Torres.

    “Néha azonban úgy tűnik, valami hiányzik ahhoz, hogy a kisebb csapatokat is biztosan legyőzzük. Hazai pályán is van még hová fejlődnünk.”

    “Sok jó képességű futballistánk van, de újakra is szükségünk van. Remélem, leigazolunk majd pár olyan játékost, mint Mata, Silva vagy Villa. Ők mind nagyon képzett, alacsony játékosok, olyanok, mint Carlos Tévez vagy Paul Scholes.”

    “Ezek az intelligens játékosok bármikor képesek eldönteni egy meccset. A jelenlegi keretünkből leginkább Joszi Benajun ilyen, több hozzá hasonló játékost kell szereznünk, hogy minden csapat ellen meglegyen az ellenszerünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: