• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney: “Nyerjük meg mindet!”



    Wayne Rooney úgy érzi, az angol válogatott képes lehet 100%-os teljesítménnyel továbbjutni a 2010-es világbajnokság selejtezőiből.

    A Háromoroszlánosok rajongói minden idők legjobb rajtjának lehettek szemtanúi, amikor a Fabio Capello dirigálta csapat idegenben verte Fehéroroszországot, megszerezve ezzel negyedik győzelmüket a hatos számú csoportban.

    A Manchester United fiatal támadója, Wayne Rooney ezúttal is elemében volt, ugyanis a második félidőben szerzett góljai döntötték el a találkozó végkimenetelét. Wazza a remek kezdés után szeretné, ha Anglia stílusosan kvalifikálná magát a Dél-Afrikában megrendezendő tornára.

    “Nagyszerű lenne, ha megnyernénk az összes mérkőzésünket. Nem látom semmi akadályát. A két legnehezebb megmérettetésen – Horvátország és Fehéroroszország otthonában – már túl vagyunk, ráadásul maximális pontszámmal. Minden találkozónak úgy vágunk neki, hogy hiszünk a győzelemben. Hatalmas önbizalmunk van.”

    Wayne boldog a jelenlegi formája miatt, melynek köszönhetően az utolsó négy mérkőzésen ötször vette be az ellenfelek kapuját: “Jönnek a gólok, és ez elégedettséggel tölt el. Minden nap dolgozom a befejezéseken és a jelek szerint egyre jobban megy” – mondta Rooney, aki elismerte, hogy Fabio Capello is nagy szerepet játszik a remek teljesítményében.

    “Mindig tudsz javulni, az én játékomban is vannak gyengébb területek. Az új menedzserrel sokat dolgoztam a helyzetek értékesítésén és ez kezd meglátszani a pályán is, aminek nagyon örülök. Hiszem, hogy mindig képes vagyok betalálni, bármilyen mérkőzésről is legyen szó. Magabiztos ember vagyok és jó nézni, hogy mostanában a kapuban landolnak a labdáim.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: