• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Most vagy soha”



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger szerint ez az utolsó esélye az angolok jelenlegi generációjának, hogy megnyerje a világbajnokságot.

    A francia mester szerint a 28 és 31 év közötti angol sztárok négy év múlva már túl öregek lesznek, hogy maradandót alkothassanak egy világtornán.

    „Úgy gondolom, az angol válogatott mostani generációjának ez a világbajnokság jelenti az utolsó esélyt a sikerre” – kezdte Wenger.

    „Elég tapasztaltak ahhoz, hogy az olyan meccseket is jó eredményt érjenek el, amikor nem igazán megy nekik a játék.”

    „Az olyan fiatalok, mint Wayne Rooney négy év múlva is gond nélkül vállalni tudják a vb-szereplést, de Frank Lampard és Steven Gerrard 34-35 évesen már nem lesznek ugyanolyan rettegett játékosok, mint most.”

    Wenger úgy véli, Rooney lehet az, aki világbajnoki címig repíti az angolokat, sőt azt is megjósolta, hogy Fabio Capello egyedüli csatárként játszatja majd őt.

    „Nagy hatással volt rám Rooney idei teljesítménye, a Manchester Unitedben és a válogatottban is remekül szerepelt. Erős, elszánt, képzett, képes visszafojtani az indulatait és több gólt szerez, mint eddigi pályafutása során bármikor.”

    „Elképzelhető, hogy Fabio Capello két támadót nevez majd a kezdő tizenegybe, de biztos vagyok benne, hogy Rooney lesz legelöl és szabad kezet kap.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: