• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello dönthet Rooney sorsáról



    Sir Alex Ferguson szabad kezet adott az angol válogatott szövetségi kapitányának, Fabio Capellónak, így az olasz szakember hozhat döntést Wayne Rooney sorsáról.

    A Manchester United támadója még az Aalborg ellen 3-0-ra megnyert mérkőzésen sérült meg, miután komoly rúgást kapott a bokájára. Rooney szombaton biztosan kihagyja a Blackburn Rovers elleni idegenbeli bajnokit, azonban a világbajnoki selejtezőkre előreláthatólag felépül, elvileg tehát semmi akadálya annak, hogy ott legyen Kazahsztán és Fehéroroszország ellen.

    A Vörös Ördögök menedzsere minden bizonnyal meg tud birkózni Wayne hiányával, hiszen olyan támadók állnak a rendelkezésére mint Carlos Tevez, vagy éppen Dimitar Berbatov. Capello helyzete viszont már korántsem ilyen egyszerű, hiszen Wazza már-már kihagyhatatlan az angol csapatból.

    Ferguson úgy gondolja, hogy 22 éves játékosa felépül a nemzetközi mérkőzésekre, ugyanakkor a válogatott edzői stábjára bízza a döntés meghozását, mely a jövő héten lesz esedékes.

    “Biztos vagyok benne, hogy rendben lesz jövő szombatra. Ennek ellenére lehet, hogy csak az egyik mérkőzésen kap majd szerepet, de ez nem az én dolgom. Fabión múlik az egész” – mondta Sir Alex.

    “Nem ez a legnagyobb megmérettetés Anglia számára. Tudom, hogy meg fogják nyerni mind a két találkozót függetlenül attól, hogy Wayne játszik-e vagy sem. A rendelkezésre álló játékosok könnyedén tudják pótolni Rooneyt az efféle mérkőzéseken.”

    “Minden Fabión áll. Lehet, hogy mind a két alkalommal számít rá, de az is megeshet, hogy csak szombaton. Mint már mondtam, ez nem az én problémám.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: