• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger:Walcott műtétje sikeres volt, de nem mehet a VB-re!



    Az ágyúsok vezetője elmondta, hogy nincs remény arra, hogy a 24 éves játékos ott legyen a VB-n, és azt tanácsolta a szélsőnek, hogy koncentráljon arra, hogy a következő szezon elejéig felépüljön.theo-walcott-arsenal-cardiff-football-premier-league-emirates-stadium_3060309
    A 24 éves szélső keresztszalag szakadást szenvedett a Tottenham ellen 2-0-ra megnyert januári meccsen, és az előzetes jelentések szerint 6 hónapot kell majd kihagyjon.
    Walcottot megműtötték, és Wenger elmondta, hogy ez sikeres volt, de határozottan tagadja azt, hogy játszhat majd a VB-n is.
    “Nagyon jól ment,”mondta az ágyúsok menedzsere.
    “A sérülés súlyos volt, sok időbe telik a felépülés, így nincs remény arra, hogy ott legyen a VB-n.
    “De a hosszú távú jövője nagyon pozitív, és játszhat a következő szezonban.”
    Wenger azt is elmondta, hogy Tomas Rosicky törött orrát is megműtötték az Aston Villa elleni 2-1 után, míg Mikel Arteta, Nicklas Bendtner, Aaron Ramsey, és Tomas Vermaelen kihagyják a Fulham elleni szombati meccset.
    “Rosickyt a törött orra miatt műtötték meg. Maszkkal viszont játszhat, de meg kell még vizsgálni,”mondta a francia.
    “Ramsey és Arteta viszont nem játszhat, akárcsak Vermaelen. Szerintem a Coventry elleni meccset is kihagyják majd, de utána már játszhatnak, Bendtnernek viszont van egy kis esélye, hogy játsszon a Coventy ellen, de valószínű, hogy inkább utána.
    “Monreal játéka kétséges szombaton,mivel kicsavarodott a lába a rúgásnál. Nem zúzódás, de megcsavarodott az ínszalagja.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: